Okresní kolo ve volejbalu SŠ dívek a chlapců

Okresní kolo ve volejbalu SŠ dívek a chlapců

Celkem pět družstev reprezentovalo naší školu v okresním turnaji ve volejbalu SŠ. Tři družstva dívek a dvě družstva chlapců, družstvo A chlapců zvítězilo ve své kategorii. V soutěži dívek vyhrálo naše družstvo C. Družstvo A dívek odehrálo své zápasy ve skupině chlapců a dokázalo porazit tým chlapců z GJP Poděbrady, a uhrát jeden set proti našemu B družstvu chlapců.

V postupové kategorii VI.B se naše dívčí C družstvo ve složení Bára Plachá, Jarča Mrázová, Tereza Bartoníčková, Tereza Šolcová, Veronika Žampová, Mariana Riegrová a Tereza Skořepová vítězně utkalo s dalšími třemi družstvy: našim B. družstvem Nikola Čemusová, Anna Doležalová, Eliška Doležalová, Kačka Vávrová, Eva Valentová a Eliška Olachová adále pak s družstvy z GJP Poděbrady, SZeŠ a SOŠ Poděbrady as družstvem ze Střední školy oděvního a grafického designu z Lysé nad Labem. Naše Béčko po jediné a velmi těsné prohře s naším C družstvem obsadilo 2. místo ve skupině.

Jak už bylo napsáno výše dívčí A družstvo Kristýna Šustrová, Natálie Šteflová, Tereza Haníková, Bětka Šichtová, Kristýna Budková, Tereza Soukupová a Kristýna Goerojová složené z volejbalistek CS Nymburk nastoupilo ve skupině chlapců, kde dokázala naše děvčata dokonce porazit 2:0 chlapce z Poděbrad.

O vítězství ve skupině chlapců se v posledním zápase utkala naše družstva A Martin Goerojo, Jáchym Křížek, Vítek Špicar, Filip Žák, Artur Hnát, Matěj Fiedler a Jakub Kotas a družstvo B Martin Keller, Vítek Paulík, Jirka Szita, Tomáš Formánek, Patrik Mejzr, Pepa Hašek, Radek Telvák a Milan Kyncl, v tomto zápase dokázalo naše A družstvo zvítězit 2:0.

 

Děkuji hráčkám a hráčům za předvedené výkony a vydatnou pomoc při organizaci turnaje a blahopřeji k zaslouženému vítězství a postupu do krajského kola našim oběma A týmům.

V. Martínková

Výsledky

chlapci

1.       místo: GBH Nymburk A

2.       místo: GBH Nymburk B

3.       místo: GJP Poděbrady

dívky

1.       místo: GBH Nymburk C

2.       místo: GBH Nymburk B

3.       místo: GJP Poděbrady

4.       místo: SZeŠ a SOŠ Poděbrady

5.       místo: Střední škola oděvního a grafického designu

 

další fotografie z turnaje najdete na adrese:

https://drive.google.com/folderview?id=0B5DO9KJmF5Y0X2V2TmJscnZPU1k&usp=sharing

Děkuji za ně Honzovi Brzákovi ze SPB, svému dvornímu fotografovi.

Aktuální informace

29.10.2023

Ředitel školy zveřejňuje výroční zprávu o činnosti školy za školní rok 2022-2023

Významní absolventi

Petr Říha, akademický malíř

Absolvoval v roce 1973.

Narodil se 12. 11. 1953 v Nymburce. Poté studoval na VŠUP v Praze – v textilním ateliéru u prof. B. Felcmana.

Anketa

 
Motto školního roku 2023-24
Arnošt Lustig 6 %
Tony Wagner 24 %
William Blake 9 %
Oscar Wilde 49 %
Albert Einstein 12 %
Celkový počet hlasů: 216
Archiv anket

Svět v roce založení školy

Kongres historiků

1. duben 1903

Začal mezinárodní kongres historiků v Římě. Čestným předsedou byl zvolen Theodor Mommsen.

Nejčtenější

21.03.2024

Jaké je to být debatním rozhodčím? To si vyzkoušeli členové našeho debatního klubu na krajském kole Debatiády v Děčíně. Pro některé z nich to byla první příležitost rozhodovat soutěžní debaty naostro.

celý článek
26.03.2024

Nymburští debatéři Luisa Anna Hofmanová (7MA), Sofie Fukalová (7MA), Tadeáš Brablc (8OB) a trenér Matěj Piller se poslední víkend před Velikonocemi vydali do České Třebové, kde se zúčastnili posledního turnaje Debatní ligy v této sezóně. Akce se uskutečnila v prostorech Střední školy technické a dopravní Gustava Habrmana.

 

celý článek
13.04.2024

Ve středu 10. dubna jsme ve složení Honza Kopeček (6XB), Anna Hířová, Štěpán Soulek a Mikuláš Vodenka (5QB) brzy ráno vyrazili do Prahy na VŠCHT na krajské kolo chemické olympiády kategorie C.

celý článek
 
Oscar Wilde - Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou zabraní.