Subterra cup krajské finále

Subterra cup krajské finále

Sen o obhajobě loňského stříbrného úspěchu skončil hned v prvním zápase...

19.1 pokračoval v Praze na Chodově letošní ročník středoškolské florbalové ligy a to krajským kolem. Vítězové okresních kol byli rozlosováni do čtyřech skupin a do play-off postupoval pouze vítěz. Druhý ve skupině postoupil do bojů o celkové páté místo. Našemu týmu přiřkl los velkého favorita celého turnaje Stavebku Kolín, dále Gymnázium Františka Palackého a SPŠ Kutná Hora. 

První zápas proti Stavebce byl bohužel v režii soupeře. Naši se museli převážnou část zápasu bránit a zřídkakdy se dostali ke střele na branku. Vstup do turnaje 0:3. Druhý zápas proti SPŠ Kutná hora byl výrazně lepší. Vyvarovali jsme se chyb při střídání a houževnatého soupeře z Kutné hory nakonec porazili nejtěsnějším rozdílem 1:0. Výsledek posledního zápasu měl rozhodnout o postupu do bojů o páté místo nebo vyřazení. Prvních deset minut jsme byli výrazně lepší a soupeře jsme přehrávali, ale hrubá chyba v obraně v posledních vteřinách darovala soupeři první branku. Druhá polovina již patřila GFP. Opět jsme se museli bránit a další naší chyby soupeř využil a skoroval i podruhé. Turnaj pro nás bohužel skončil již v základní skupině. Nicméně za bojovnost a nasazení zaslouží naši florbalisté pochvalu a uznání.

Tým GBH: Schovánek Jakub, Vlček Jakub, Fábin František, Višňovský Martin, Louda Jan, Laštovka Ondřej, Kubiš Josef, Krejčík Daniel, Kopeček David, Furgalák Mikuláš, Slaba David, Daneš Tobiáš, Čermák Richard, Bartoš Jan, Jakub Mikulecký.

 

Aktuální informace

06.04.2024

Uchazečům, kteří podali přihlášku elektronicky prostřednictvím DIPSY, nejsou pozvánky zasílány poštou. Dostávají je pouze prostřednictvím zaručené komunikace opět v DIPSY.

Jiří Kuhn 

30.03.2024

Upozorňujeme rodiče a uchazeče, že v tomto týdnu byly odeslány pozvánky k přijímacím zkouškám takto:

Celý článek
29.10.2023

Ředitel školy zveřejňuje výroční zprávu o činnosti školy za školní rok 2022-2023

Významní absolventi

František Rachlík

Absolvoval v roce 1924.

Narodil se 16. 9. 1904 v Nymburce, zemřel v Praze 13. 2. 1980. Po skončení vojenské služby studoval na pražské Filozofické fakultě Univerzity Karlovy filozofii, dějiny umění a estetiku.

Anketa

 
Motto školního roku 2023-24
Arnošt Lustig 6 %
Tony Wagner 24 %
William Blake 9 %
Oscar Wilde 49 %
Albert Einstein 12 %
Celkový počet hlasů: 216
Archiv anket

Svět v roce založení školy

Dámská móda

květen 1903

S prvním úsměvem jarního slunce se objevují také jarní toalety, jejichž móda bývá každým rokem proměnlivá. 

Nejčtenější

21.03.2024

Jaké je to být debatním rozhodčím? To si vyzkoušeli členové našeho debatního klubu na krajském kole Debatiády v Děčíně. Pro některé z nich to byla první příležitost rozhodovat soutěžní debaty naostro.

celý článek
19.03.2024

Aktuální mistři České republiky v kategorii U14 Kateřina Kammová a Bruno Topenčík z 3TB byli hlavními tahouny našich šachistů na krajském kole v šachu družstev.

celý článek
26.03.2024

Nymburští debatéři Luisa Anna Hofmanová (7MA), Sofie Fukalová (7MA), Tadeáš Brablc (8OB) a trenér Matěj Piller se poslední víkend před Velikonocemi vydali do České Třebové, kde se zúčastnili posledního turnaje Debatní ligy v této sezóně. Akce se uskutečnila v prostorech Střední školy technické a dopravní Gustava Habrmana.

 

celý článek
 
Oscar Wilde - Buď sám sebou. Všichni ostatní už jsou zabraní.